Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на

...
Източник lamqta.comОвен  Днес не трябва прекалено много да се надявате на
Коментари Харесай

Дневен хороскоп: Звездите вещаят доста странни емоции и открития, мрачното настроение е

Източник lamqta.com

Овен 
Днес не би трябвало прекомерно доста да се надявате на своето омагьосване и умеене да убедите Вашия обичан човек в каквото и да било, с помощта единствено на една ослепителна усмивка. Едва ли в този ден сходно оръжие ще проработи. Аргументите и доводите ще бъдат по-надеждни. Впрочем, в случай че се добави и усмивка към тях... 

Телец

Съсредоточавайки се върху решаването на финансови въпроси, Телците ще намерят метод доста да подобрят своето състояние. Но парите не са всичко, за което би трябвало да помислите в този момент. Не по-малко внимание заслужават персоналните връзки: в тях се набелязват промени, за които сте длъжни да се подготвите.Заслужава си също да си помислите, какви са Вашите професионални вероятности, защото през днешния ден ще имате действителна опция да ги оцените. Разбирайки какво Ви пречи да извършите кариера, евентуално ще намерите метод да отстраните това досадно затруднение. 
 

Близнаци

Днес имате всички шансове да извършите усещане в обществото. Затова си заслужава да се заемете с привеждането си в заслужен за събитието тип. Е, несъмнено, в случай че се каните да идете някъде... Днес ще Ви съпровождат внезапни смени на настроението, което не може да не се отрази на връзките Ви с роднините. Като цяло обстановката в този момент напълно не е оптимална във финансов проект. Сънищата, които сте сънували през тази нощ, най-вероятно приспиват Вашата вътрешен глас. Разчитайте на поддръжката на познати, в случай че такава Ви потрябва. Тази вечер дава обещание да бъде завладяваща.
 

Рак

Днес обкръжаващите ще Ви натрапват своите хрумвания и мисли. Ще се наложи да действате по непознат сюжет и няма да се замисляте изключително за смисъла на ставащото. За през днешния ден е целесъобразно да приемате единствено тези оферти, от които може да спечелите освен Вие, само че и Вашите родственици. Денят ще е сполучлив за нови запознанства, сантиментални срещи и любовни връзки. За всички останали неща забавете хода, а и се пробвайте да си извършите равносметка за всичко това. Оето сте постигнали напоследък. 
 

Лъв

Днешният ден е подобаващ за самовглъбяване в своя вътрешен свят и за търсене на отговори вътре в себе си. Ще бъдете настроени хармонично и подготвени да помогнете на околните хора. В връзките с деловите сътрудници може да се стигне до преобразувания, нужни за по- нататъшното съдействие. Ако употребявате някакви лекарства, през целия ден избягвайте използването на спиртни питиета. Бъдете деликатни и не се самозалъгвайте.
 

Дева

Неочаквано и внезапно ще се трансформират визиите за личните Ви цели. Размишлявайки за това, което до наскоро е било за Вас забавно и значимо, ще стигнете до извода, че желаете ( и може да постигнете ) нещо напълно друго. Звездите са на Ваша страна и денят е доста подобаващ, с цел да слезете от утъпканата пътека. Само би трябвало да си дадете сметка, че на новия път напълно няма да бъде елементарно. Сега ще разберете, по какъв начин се усеща човек, на който се разпореждат огромни очаквания. Товарът на отговорността, който не сте желали и за който не сте молили, Ви нервира. Именно това провокира различия в фамилията и разногласия с околните.
 

Везни

На работното си място може да се сблъскате със съществени проблеми. Не е зле да се замислите, по какъв начин да измененията създалите се неподходящи връзки с шефовете и сътрудниците, тъй като в случай че не го извършите, в скоро време ще се окажете заобиколени от недоброжелатели и съперници. Възможни са различия с отдавнашни сътрудници, които да изискат преразглеждане на изискванията за съдействие. Съвсем не по този начин стоят нещата при персоналните връзки: тук, в последна сметка, е напълно ясно кои е зложелател и кой –не. Но изобщо не си и мислете, че ще можете да поддържате връзка единствено с тези, които са Ви симпатични. Денят ще изисква контакти и с неприветливо настроени хора
 

Скорпион

Странни новини може да донесе този ден. Докато се пробвате да разгадаете какво се е случило и какво би могло да се случи при други условия, ще стане вечер и ще би трябвало да вървите да почивате. По всяка възможност ще отнесете загадката със себе си в царството на Морфей.
 

Стрелец

Днес звездите не Ви предлагат, да злоупотребявате с алкохола. Разбира се, чаша вино с хубава вечеря, напълно не е проблем, само че по опция – не повече. На Вашия обичан човек ще е неприятно да Ви гледа в подпийнало положение, а още по- малко - да Ви целува.
 

Козирог

Събитията на деня като че ли са оцветени в много мрачни тонове, само че Вие добре разбирате, че това, по този начин да се каже, е „ последното издихание ” на проблем, почнал в далечното минало и бил решен в недалечното минало. Просто преживейте този ден, като не позволявате на който и да било да Ви изкара от равновесие и да Ви предизвика за недомислени действия. Скоро ще се почувствате доста по-добре. Имайте поради, че през днешния ден е по-добре да не водите задушевни диалози, а да се постараете да си намерите някакво забавно занятие.
 

Водолей

Водолеи – дами, в случай че Вашата половинка е по-възрастна от Вас сред седем и 10 години, през днешния ден разликата във възрастта може да проличи по доста и разнообразни способи. Много ясно е, че няма да се съгласи да отиде на дискотека с Вас и приятелите Ви. Не се обвинявайте, а просто идете там и се веселете на 100 %. Разбира се, в границите на приличието...
 

Риби

Днес се страйте да постъпвате със своя обичан човек по този начин, както бихте желали той да постъпва с Вас. Всъщност през този ден точно сходна система на отразяване ще работи по най-хубавия метод, а и Вие ще се убедите в успеваемостта на схемата: „ ти на мен, аз – на теб ”.
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР